Lydia Valentín celebra el tercer títol europeu (@COE_es)

Lydia Valentín es corona campiona d'Europa d'halterofília per tercera vegada en -75 quilos

La lleonesa ha sumat a Split, a Croàcia, el tercer títol europeu després d'aixecar en la modalitat de dos temps 137 quilos per un total de 252, i ha deixat enrere la russa Maria Vostrikova i l'armènia Sona Poghosyan
Joan Caubet Actualitzat
L'espanyola Lydia Valentín ha sumat aquest dijous el tercer títol de campiona d'Europa d'halterofília en la categoria de -75 quilos, després de penjar-se l'or a Split, Croàcia. Un títol més que se sumarà a un llarg palmarès amb els títols aconseguits l'any 2014 i 2015, el bronze olímpic de Rio de Janeiro (2016), la plata (Pequín 2008) i l'or (Londres 2012), que li van donar després del dopatge de les seves rivals. L'any passat no va poder participar en l'europeu perquè s'havia de recuperar d'una lesió.

La lleonesa, que va haver de conformar-se amb la plata en la modalitat d'arrencada (del terra a les espatlles directament sense passar pel pit), es va superar i va col·locar-se primera en la modalitat de dos temps amb un pes de 137 quilos, que li van permetre ocupar el primer lloc en el total amb 252 quilos. La plata va ser per a la russa Maria Vostrikova, amb 238, i el bronze va ser per a l'armènia Sona Poghosyan, amb 227. La gran favorita i actual campiona d'Europa va acabar primera en arrencada però no va fer cap intent vàlid en intentar aixecar 137 quilos com a primer intent.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut