Alexia Putellas, Pilota d'Or 2021

L'èxit del futbol femení a la Pilota d'Or porta audiències rècord a Esport3

El canal Esport3 va fer el segon millor dia de la temporada
Actualitzat
TEMA:
Pilota d'Or

L'interès dels espectadors per la gala de la Pilota d'Or s'ha reflectit en els resultats d'audiència dels programes esportius del dia del canal Esport3 i del seu portal esportiu esport3.cat. El canal Esport3 va fer el segon millor dia de la temporada, amb una quota de l'1,2%.(quan de mitjana els canals temàtics esportius es mouen amb una audiència del 0'5%). Això permet al canal Esport3 compartir el liderat del mes de novembre amb Gol dels canals temàtics esportius. 

La gala d'entrega dels Premis FIFA d'Or, que inclou les Pilotes d'Or a Alexia Putellas i Leo Messi, va tenir una audiència de 57.000 espectadors, una quota del 2,5%, i una d'acumulada de 206.000 espectadors.

El programa "Vaques sagrades", amb Anna Tarrés com a convidada, va fer el rècord de la temporada amb 61.000 espectadors, i una quota del 2,4%. I "Onze", també va fer el millor resultat de la temporada, amb una quota del 3,6% i 59.000 espectadors.

La transmissió de la gala de la Pilota d'Or també va tenir un seguiment massiu a través del mitjans digitals. 13.250 usuaris únics es van connectar a Esport3.cat i a la seva aplicació mòbil per seguir la gala: és l'emissió més vista en directe a Esport3 del mes de novembre i el canal Esport3 va aconseguir la millor dada diària del mes de novembre d'aquest any.

Esport3 i TV3 referma la seva clara aposta per l'esport femení i les seves protagonistes. El 9 de gener TV3 els dedicarà una nit temàtica, amb "El somni d'Alexia".

 

ARXIVAT A:
Pilota d'Or
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut