Els aficionats blanc-i-blaus, en la prèvia d'un duel del RCD Espanyol (RCD Espanyol)

L'Espanyol perd 900 abonats: "Estem en un ajust, però en línia ascendent"

El nombre de socis amb dret a seient a l'RCDE Stadium baixa dels 22.569 als 21.681
Oriol Vidal Actualitzat

Davallada social. L'Espanyol ha perdut 900 abonats aquest estiu: dels 22.569 que tenia el curs passat s'ha quedat amb només 21.681.

El decreixement de la massa social periquita encara és més greu si es compara amb els anys anteriors a la pandèmia, ja que unes 1.500 persones han deixat de tenir seient a l'RCDE Stadium des de la temporada 2019-2020 (any, això sí, amb competició europea). El subdirector general del club, Toni Alegre, ha volgut relativitzar la pèrdua de la massa social:

"Estem reprenent el pols del club per seguir creixent. Les dades et diuen que estem en un ajust, però en una línia ascendent. L'assistència a l'estadi està sent superior. Les dades són lògiques i correctes, però perquè siguin positives hem de seguir fent un esforç com a club."

Entén l'Espanyol que el club arrossega l'efecte de tres anys molt complicats, amb la crisi del coronavirus i el descens. Però malgrat algunes dades per a l'optimisme (hi ha més de 300 carnets infantils nous, aprofitant una promoció del club), l'increment de preus de la campanya d'aquest estiu ha tingut una resposta negativa: els socis han passat de 30.005 a 27.311.

Per compensar-ho, entre d'altres mesures, l'Espanyol vol potenciar la seva presència al Baix Llobregat. Més d'un miler de socis ja són veïns de Cornellà.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut