Garòs no tornarà a acollir la pretemporada de l'Espanyol (rcdespanyol.com)

L'Espanyol farà la pretemporada a la Vall d'Aran per tercer any consecutiu

El president espanyolista, Joan Collet, ha segellat l'acord després de la visita al Power8 Stadium de l'alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela, i la consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau, Anna Díaz
Actualitzat

El RCD Espanyol realitzarà la pretemporada per a la pròxima temporada per tercer any consecutiu a la localitat de Garòs, a la Vall d'Aran, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava en un comunicat.
 
El president espanyolista, Joan Collet, ha segellat l'acord després de la visita al Power8 Stadium de l'alcalde de Naut Aran, César Ruiz-Canela,i la consellera de Turisme, Comerç i Consum del Conselh Generau, Anna Díaz.

Collet s'ha mostrat satisfet de les possibilitats que ofereix aquesta localitat: "Aquesta entesa ens omple d'orgull perquè ens consta que els nostres equips treballen molt a gust a Garòs, i demostra la voluntat de l'Espanyol de potenciar el millor que té Catalunya, i l'Aran, sens dubte, és un gran exemple en molts àmbits".

A més del primer equip, el filial blanc-i-blau i el Femení s'allotjaran a Vielha per segona temporada consecutiva. La Direcció Esportiva encara no ha tancat les dates concretes, encara que ja treballa en la planificació de la següent campanya.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut