L'Espanyol deixa l'eliminatòria de Copa per decidir amb un empat sense gols contra el Tenerife

Diego López, que debutava sota els pals de l'Espanyol aquesta la temporada, ha evitat amb diverses intervencions de mèrit les ocasions més perilloses dels canaris
Oriol Llach Estrella Actualitzat

L'Espanyol ha deixat l'eliminatòria dels setzens de final de Copa oberta en no poder passar de l'empat sense gols a l'Heliodoro Rodríguez López.

L'enfrontament ha començat amb mitja hora de retard per uns problemes en el subministrament elèctric que ha deixat l'estadi a les fosques.

Els blanc-i-blaus han controlat el partit en els primers compassos, però, de mica en mica, el Tenerife ha anat guanyant terreny a l'Espanyol i a les acaballes de la primera part han disposat de diverses ocasions, però l'encert de Diego López sota els pals, que debutava aquesta temporada, ha evitat el gol.

Només començar la segona part, Brian Martín s'ha escapat tot sol i ha encarat la porteria perica, però Diego López ha sortit amb tot i ha pogut evitar que el davanter canari el superés.

A vint minuts del final, Quique Sánchez Flores ha enviat Hernán Pérez al vestidor i ha apostat per la pólvora de Gerard Moreno amb la intenció de desembussar el joc ofensiu.

El principal perill, però, no ha canviat de mans i el Tenerife ha tingut el gol a l'abast després d'una gran carrera de Malvasic per la banda que ha centrat a Casadesús, però, a l'hora de rematar, el jugador ha fet un xut massa fluix i Diego López ha pogut blocar sense problemes.

En els últims sis minuts, els blanc-i-blaus han fet un pas endavant incomodant la porteria dels canaris. Aaron ha enviat una centrada des del lateral a l'àrea petita que el porter rival ha interceptat. Instants després ha estat Gerard Moreno qui ho ha intentat amb un bon xut i Melendo també ho ha provat amb una canonada des de fora de l'àrea que ha sortit lleugerament desviada per l'exterior de l'escaire.

En el temps de descompte, el Tenerife l'ha tornada a l'Espanyol amb una jugada al contracop, que, de nou, ha obligat Diego López a salvar el gol amb una brillant intervenció.

Els blanc-i-blaus es jugaran l'accés als vuitens de final a casa, al RCDE Stadium, a finals del mes de novembre.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut