L'entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, sobre els centrals: "De moment, estem coberts"

Ernesto Valverde no ha donat peu a la premsa a fer-li gaires preguntes sobre la renovació de Leo Messi
Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona Ernesto Valverde ha comparegut davant la premsa després que ho fes Ivan Rakitic. Conscient que la renovació de Leo Messi ha centrat les preguntes al seu jugador, el tècnic ha tancat ràpidament el tema. El basc ha dit no saber "quina importància he de donar-li a aquesta foto. Està amb nosaltres, he vingut, està aquí i no pensarem més enllà. Hem de gaudir del que tenim ara mateix, del partit, i deixar-nos d'històries".

Amb aquesta via d'aigua tancada, l'entrenador també ha estat contundent amb els problemes de centrals que té el seu equip amb la lesió de Javier Mascherano i la sanció de Gerard Piqué per al partit de lliga de diumenge contra el València: "Intento no preocupar-me abans de temps perquè t'acabes preocupant dues vegades. El partit més important és el de demà. De l'altre ja ens preocuparem si passa alguna cosa, però pel moment estem coberts".

Preguntat sobre Thomas Vermaelen i el seu estat físic, el seu tècnic ha dit que el central belga "ve de jugar dos partits seguits amb la seva selecció. Entenc que està preparat". Ja parlant de la Juventus, l'entrenador del FC Barcelona ha dit que espera trobar-se un gran equip, i que no es veu capaç de reduir només a un els jugadors que voldria descartar de l'alineació del seu rival.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut