L'entrenador del Barça Georgios Bartzokas dona una freda benvinguda al nou mànager, Nacho Rodríguez

El Barça rep dijous la visita del Maccabi de Tel Aviv, un altre històric en crisi, en un partit que podreu veure en directe a Esport3
Actualitzat

El FC Barcelona Lassa juga dijous el seu penúltim partit de la fase de grups de l'Eurolliga sabent que no jugarà els quarts. El seu rival serà el Maccabi de Tel Aviv, un dels pocs a qui els blaugranes han estat capaços de derrotar a domicili en aquesta edició de la competició europea. Són dos històrics que passen per un mal moment, els barcelonistes amb 11 victòries en 28 jornades i els israelians amb 10.

L'interès al Barça, però, no està tant en el matx d'aquest dijous com en les reaccions de l'equip davant l'arribada de Nacho Rodríguez com a nou mànager i la reestructuració de l'organigrama de la secció. Georgios Bartzokas va ser ratificat per l'ara descavalcat Rodrigo de la Fuente la setmana passada. El nou home fort de la secció de bàsquet no va veure tan clara la continuïtat de l'entrenador en la seva presentació davant la premsa. Així no és estrany que la rebuda de Bartzokas a Nacho Rodríguez hagi estat més aviat freda.

Bartzokas ha explicat aquest dimecres com va ser el primer contacte amb el nou mànager: "Ahir, Nacho va parlar amb l'equip. Hem de donar-li la benvinguda. Va ser jugador durant molts anys i ho sap tot del club. Bona sort!".

Podreu seguir el partit entre el Barça i el Maccabi aquest dijous, en directe a Esport3, a partir de les 20.45.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut