L'Atlètic Barceloneta torna als entrenaments

Tot i no tenir un objectiu concret a curt termini, el club barceloní ha reprès l'activitat amb les màximes condicions de seguretat
Xavier Bonastre i Thio Actualitzat

El Club Atlètic Barceloneta ha tornat a entrenar-se després de 3 mesos d'aturada obligatòria per la crisi de la Covid-19. La idea és recuperar la forma física després de 10 setmanes sense "tocar l'aigua". Marc Larumbe ha explicat que "l'objectiu és arribar al punt màxim de forma a finals de juliol". El Barceloneta va ser declarat campió de Lliga de waterpolo quan la competició es va cancel·lar per la crisi sanitària.

Un dels grans objectius de la temporada era la Lliga de Campions, competició que també va quedar anul·lada per la pandèmia. Ara com ara no se sap quan hi tornarà a haver partits oficials, si bé es treballa pensant en el retorn efectiu a finals de setembre, amb la Copa Catalunya. La Lliga de la pròxima temporada podria començar a l'octubre. Però res no és segur, evidentment.

El jugador Álvaro Granados té clar que "els grans objectius són guanyar la Lliga de Campions el 2021 i els Jocs Olímpics de Tòquio", que s'han de disputar també l'any que ve.

A totes les piscines del CN Atlètic Barceloneta s'apliquen ara un seguit de mesures sanitàries per assegurar al màxim la salut, tant dels jugadors de l'equip de waterpolo com de tots els socis de l'entitat.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut