Els jugadors de l'Arsenal celebren la consecució de la Community Shield (Reuters)

L'Arsenal supera el Chelsea per penals i es proclama campió de la Community Shield

Victor Moses ha avançat els "blues" i Saed Kolasinac ha empatat en les acaballes del partit; Morata i Courtois han fallat els llançaments decisius i Pedro ha acabat expulsat

L'Arsenal ha aconseguit aquest diumenge el primer títol de la temporada a Anglaterra, la Community Shield, contra el Chelsea, amb un 1 a 1 inesperat en el minut 81 i anant a una tanda de penals en la qual no ha comès cap errada. Dos llançaments fora d'Álvaro Morata i Thibaut Courtois han condemnat els "blues".

Victor Moses, guanyant l'esquena de la defensa rival en el minut 46, havia avançat els actuals campions de Copa, mentre que l'empat de l'Arsenal, que ostenta el títol de la FA Cup, ha estat un cop de cap de Saed Kolasinac, només un minut després que el Chelsea es quedés amb deu homes per expulsió de l'exblaugrana Pedro.

Com que en la Community Shield no hi ha pròrroga, s'ha passat directament als penals, per als quals s'ha estrenat un format anomenat "Abba". Cahill ha transformat el primer i únic llançament del Chelsea. Per part de l'Arsenal, ho han fet Walcott, Monreal, Oxlade-Chamberlain i Giroud (1-4).