Davide Cimolai, guanyador de la primera etapa de la Volta a Catalunya

La Volta a Catalunya elimina la figura de les hostesses dels podis

Tal com ha informat Rubén Peris, director de la cursa, en exclusiva a "Els matins", la Volta a Catalunya no tindrà aquesta figura al podi
Actualitzat

La Volta a Catalunya s'ha sumat a altres curses com el Tour Down Under, disputat al mes de febrer a Austràlia, o la Volta a Mallorca i ha retirat dels podis la figura de les hostesses que petonejaven els ciclistes en el podi de la carrera. En l'etapa d'aquest dilluns, que donava el tret de sortida a la Volta, s'ha pogut veure un podi amb el guanyador, Davide Cimolai, acompanyat de la pubilla i l'hereu de Calella.

Rubén Peris, en una connexió pels micròfons d'"Els matins" de TV3, ha explicat: "Sóc totalment contrari al fet que hi hagi noies i que se les utilitzi com un objecte de decoració. Hem demanat que cada població esculli qui vol que hi hagi al podi: un nen, una nena; un noi, una noia; una pubilla o un corredor."

Cada vegada hi ha més veus crítiques amb l'ús de la imatge de les hostesses en el món de l'esport, i la Volta a Catalunya també s'ha volgut posicionar en favor d'aquesta iniciativa.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut