La selecció espanyola femenina de waterpolo ha vençut el Kazakhstan en el segon duel del Mundial de natació de Gwangju (EFE)

La selecció espanyola femenina de waterpolo venç el Kazakhstan en el segon partit del Mundial de Gwangju (18-6)

Amb aquest triomf, les de Miki Oca es posen líders de grup i si acaben primeres la ronda preliminar s'asseguraran la classificació directa per als quarts de final
Actualitzat

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha vençut el Kazakhstan en el segon partit del Mundial de natació de Gwangju, a Corea del Sud (18-6). Les de Miki Oca han dominat de cap a cap l'enfrontament i ja a la mitja part guanyaven per 10 a 4.

Bea Ortiz, Irene González i Judith Forca, amb tres gols respectivament, han estat les màximes anotadores del combinat espanyol. Amb aquest triomf, el combinat espanyol lidera el seu grup quan falta disputar l'últim partit de la ronda preliminar contra Cuba. L'equip que acaba com a primer de grup s'assegura una plaça directa als quarts de final mentre que el segon haurà de jugar els vuitens de final.

 

La selecció espanyola femenina de waterpolo platja ha ensopegat amb els Estats Units (7-13) i jugarà la fase final del Mundial de Gwangju com a segona de grup, on, justament, els esperarà de nou el combinat nord-americà.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut