Lopetegui, Rubiales i Rampos, a l'arribada de la selecció espanyola a Krasnodar (@SeFutbol)

La selecció espanyola és rebuda amb crits de "Barça, Barça" a la seva arribada a Krasnodar

L'expedició espanyola, formada pels 23 futbolistes convocats per Julen Lopetegui, més Vallejo i Rodri, han arribat a Rússia vuit dies abans del seu debut mundialista, el 15 de juny contra Portugal, a l'estadi Fitsch de Sotxi
Actualitzat
TEMA:
Mundial Rússia 2018

La selecció espanyola de futbol ha aterrat aquest dijous a la tarda a Krasnodar, ciutat situada al sud de Rússia, on el combinat de Julen Lopetegui establirà la seva base d'operacions durant el Mundial. Els jugadors espanyols han estat rebuts per un centenar d'aficionats amb banderes i samarretes del Reial Madrid i el FC Barcelona. Els més aclamats han estat els blaugranes Andrés Iniesta i Gerard Piqué i fins i tot s'han pogut sentir alguns càntics de "Barça, Barça!"

L'expedició espanyola, formada pels 23 futbolistes convocats, més els convidats Vallejo i Rodri, citats pel seleccionador per si necessita per algun canvi a la llista definitiva, han arribat a Rússia vuit dies abans del seu debut mundialista, el 15 de juny, contra Portugal, a l'estadi Fitsch de Sotxi.

Durant aquests dies, els internacionals espanyols s'entrenaran a les instal·lacions de la Krasnodar Academy i aquest dissabte disputaran l'últim amistós previ al Mundial contra Tunísia.

Alguns dels jugadors han aprofitat les més de quatre hores de vol per penjar fotografies des de dins de l'avió que els ha portat cap a terres russes. 

ARXIVAT A:
Mundial Rússia 2018
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut