La Juventus prepara el duel contra el Barça a l'espera de saber si pot comptar amb Cristiano Ronaldo

El portuguès sabrà aquesta nit el resultat de la seva última PCR. La Juve té baixes de pes en defensa
Redacció Esport3 Actualitzat

Andrea Pirlo, entrenador de la Juventus, prepara el partit d'aquest dimecres contra el Barça sense saber encara si podrà comptar amb Cristiano Ronaldo, a qui s'ha fet un últim test PCR aquest dimarts amb l'esperança que doni negatiu i pugui jugar contra el Barça.

"Hem d'esperar el resultat del test del Cristiano d'aquesta nit. Aquesta nit tindrem el resultat definitiu. Abans de tot he de veure quin és el resultat del "bastonet" de Cristiano per veure què hem de fer; després ja decidiré. De moment, no ho sé, perquè està tot pendent d'aquest resultat. Demà, quan ho tinguem tot clar, ho decidiré, però segur que, després de quinze dies, jugar un partit sencer no serà fàcil. Espero de totes maneres poder avaluar el jugador". 

La presència o no del de Madeira no és l'única preocupació de Pirlo, que té absències de molt pes a la defensa: Giorgio Chiellini i Matthijs de Ligt estan descartats per lesió i Leo Bonucci hi arriba molt just després d'haver-se lesionat en l'últim partit, contra l'Hellas Verona. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut