Jabary Parker controla la pilota aquest divendres al Palau en una jugada de la primera meitat

El Barça iguala la sèrie contra l'Olympiacos gràcies a un Parker estel·lar (77-69)

El nord-americà, amb 24 punts, personifica el bon partit d'un equip que s'ha retrobat amb la seva versió més sòlida
Redacció Esport3 Actualitzat

L'eliminatòria de quarts d'Eurolliga entre el Barça i l'Olympiacos ja té el tercer i el quart partit assegurats. La sèrie viatja a Atenes, on el dimarts 30 d'abril a les 20.30 es viurà el pròxim assalt:

• L'inici del Barça ha estat molt diferent al del primer partit. Amb una defensa més agressiva, carregant el rebot ofensiu i amb Jabari Parker anotant 11 punts, el Barça ha acabat el primer quart guanyant de 13 (27-14).

• Un parcial de 0-6 de l'Olympiacos per començar el segon quart ha estat l'avís de reacció de l'equip grec. MacKissic, amb 10 punts, ha estat imparable i ha retallat la diferència a un ajustat 34-30. Jan Vesely ha aparegut en els moments clau per permetre als blaugranes seguir liderant el marcador en arribar-se al descans (43-37).

• El tercer quart també l'ha guanyat l'Olympiacos. L'exjugador del Madrid Williams-Goss ha liderat la remuntada grega (54-55), però el Barça, amb accions de Willy Hernangómez, ha tancat aquest tercer quart guanyant de tres (60-57).

• L'últim quart ha estat marcat per la gran defensa que ha fet el Barça, especialment d'Àlex Abrines, i l'encert en els triples del mallorquí i de Jabari Parker, que ha acabat com a màxim anotador del partit amb 24 punts. El nord-americà, amb un 22 de valoració, ha personificat el bon partit d'un equip que s'ha retrobat amb la seva versió més sòlida.