En CN Sabadell ha estat infinitament superior a les seves rivals

Mediterrani - Sabadell i Mataró - Terrassa, semifinals de la Copa de la Reina

El CN Sabadell, primer semifinalista de la competició després d'escombrar les canàries amb una contundent victòria
Redacció Esport3 Actualitzat

CN Terrassa 10 - CN Atlètic-Barceloneta 6

L'últim classificat per a les semifinals de la Copa de la Reina ha estat l'amfitrió, el CN Terrassa, que ha derrotat  l'Atlètic Barceloneta per 10 a 6.

El conjunt de Manel Llobregat ha dominat durant tot el partit i s'ha emportat la victòria sense problemes. Les terrassenques han aconseguit una distància de 4 gols, que ha matingut durant tot el partit. El seu rival a les semifinals serà el CN Mataró.

 

CN Sant Andreu 8 - CN Mataró 12

L'Assolim CN Mataró és el tercer equip semifinalista de la Copa de la Reina, després de guanyar el CN Sant Andreu per 8 a 12.

El Mataró ha dominat gairebé tot el partit, però el matx s'ha igualat en els primers minuts del tercer quart, quan les andreuenques han arribat a estar a un sol gol de diferència. Tot i això, el conjunt de Ballart ha liderat sempre el marcador, fins a arribar a la diferència definitiva de 4 gols en l'últim període.


CE Mediterrani 11 - CN Catalunya 8

El rival del Sabadell en la primera semifinal serà el Mediterrani, que ha derrotat el Catalunya per 11 a 8. El partit ha estat dominat pel conjunt de Sants des de l'inici, tot i que el Catalunya -amb casquet blau- ha remuntat i ha empatat a 4. 

 A partir d'aquí, el Mediterrani ha tornat a prémer l'accelerador i ha acabat guanyant per 3 gols de marge. 
 

Astralpool CN Sabadell 25 - Tenerife Echeyde 5

El primer equip semifinalista és l'Astralpool CN Sabadell, que no ha tingut pietat del SC Tenerife Echeyde en el partit inaugural. El conjunt de David Palma s'ha imposat per un escandalós 25 a 5, resultat que ha posat de manifest la diferència de potencial entre aquests dos equips. Elena Ruiz, i Maica Garcia, amb 5 gols cadascuna, han estat les màximes anotadores del CN Sabadell.

Els altres tres aparellaments enfrontaran, a les 16.00, el CE Mediterrani contra el CN Catalunya, a les 17.30; el CN Sant Andreu contra el CN Mataró, i tancarà la jornada l'amfitrió, el CN Terrassa, contra el CN Atlètic-Barceloneta, a les 19.00, i en aquest cas es podrà seguir a les plataformes digitals. 


Semifinals, en directe

Les semifinals es disputaran dissabte a les 12.30 i a les 14.00, i diumenge, la final de la Copa de Reina, també a les 14.00. 

 

Els comentaris de tots els partits serà de Joan Ramon Vallvé, amb l'anàlisi tècnica del campió olímpic de waterpolo Jordi Sans. 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut