La caravana perica a Vila-real ja s'acosta als 3.000 seguidors

L'afició de l'Espanyol recolzarà en massa l'equip a l'Estadi de la Ceràmica en un intent d'ajudar-lo en l'objectiu de la salvació
Imma Casares Actualitzat

L'afició de l'Espanyol s'ha pres seriosament l'objectiu de la salvació. Dilluns es van esgotar les 1.425 localitats que el club va posar a la venda i que corresponen a les places de l'afició visitant habilitades a l'Estadi de la Ceràmica.

Aquests 1.425 seguidors es desplaçaran en 24 autocars finançats pels jugadors, però el club és força optimista i calcula que fins a Vila-real es mobilitzaran un total de 3.000 seguidors. La diferència entre els 1.425 seguidors i els 3.000 que s'hi esperen viatjarà pel seu compte. Si finalment viatgen 3.000 seguidors, suposarà el desplaçament més massiu en un partit de Lliga. La proximitat i l'hora del partit -els homes d'Abelardo s'enfrontaran al Vila-real diumenge a les 16.00- propicien aquesta riuada d'aficionats blanc-i-blaus a l'Estadi de la Ceràmica.

Aquesta mobilització recorda la del 7 de març del 2009, quan al mateix estadi s'hi van desplaçar 2.500 aficionats en 37 autocars. Aleshores l'Espanyol també lluitava per salvar la categoria i va perdre per 1 a 0 en un bon partit dels blanc-i-blaus, en què Diego López, en aquell moment porter del Vila-real, va fer un gran partit.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut