Kvyat firma el millor temps en la tercera jornada d'entrenaments al Circuit de Barcelona-Catalunya

El pilot rus de Toro Rosso ha superat Räikkönen en el tram final de la sessió i ha fet el millor registre de les tres jornades disputades fins ara amb el neumàtic més tou (1:17.762)
Actualitzat

El pilot rus Daniil Kvyat, al volant d'un Toro Rosso, ha estat el més ràpid en la tercera jornada d'entrenaments al Circuit de Barcelona-Catalunya, mentre que el finlandès Kimi Räikkönen, que s'estrena amb Alfa Romeo, ha acabat segon.

Kvyat ha superat Räikkönen en la recta final de la sessió i ha fet el millor temps de les tres jornades disputades fins ara amb el neumàtic més tou per només 58 mil·lèsimes de segon (1:17.762).

L'australià Daniel Ricciardo, que aquesta temporada ha canviat el Red Bull pel Renault, ha estat tercer al davant de Sebastian Vettel, que s'ha centrat en fer tandes llargues i ha acabat quart després de completar un total de 134 voltes.

El madrileny Carlos Sainz, que va acabar segon en la primera jornada, ha situat el seu McLaren en la novena posició, mentre que els Mercedes de Valtteri Bottas i Lewis Hamilton han tornat a centrar-se en les tandes llargues i han estat onzè i dotzè, respectivament, d'un total de 13 pilots que han sortit a rodar.

Els Williams han pogut rodar per primera vegada en el traçat català després que el monoplaça arribés a les quatre de la matinada. George Russell ha pogut completar només 23 voltes a la tarda i ha fet un temps molt discret, a gairebé vuit segons del millor crono de Kvyat.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut