Kilian Jornet coronant un dels cims de la Pierra Menta 2022

Kilian Jornet i Jakob Herrmann, tercers a falta d'una jornada per finalitzar la Pierra Menta

Han estat tercers en la tercera etapa, a només 35 segons dels primers classificats
Toni Real Actualitzat
TEMA:
Kilian Jornet

El final de la tercera i penúltima etapa de la Pierra Menta ha estat molt espectacular. Els tres primers equips han arribat amb una diferència de 35 segons. Els guanyadors han estat els francesos Mathéo Jacquemoud i Samuel Equy, amb un temps de 2:21.43. A tan sols quatre segons han entrat els italians Michele Boscacci i Matteo Eydallin. Kilian Jornet i el seu company d'equip, l'austríac Jakob Herrmann, han acabat la tercera etapa en tercera posició, entrant a la línia de meta 35 segons després dels segons classificats.

A falta d'una jornada, l'equip italià domina la classificació general seguit dels francesos Xavier Gachet i William Bon Mardion, que avui han acabat en quarta posició. Kilian Jornet i Herrmann mantenen la tercera plaça de la general a 5 minuts i mig dels primers.

 

 

La Pierra Menta és una de les curses d'esquí de muntanya més prestigioses del món. Els equips, de dos esquiadors, han de fer quatre etapes i superar 10.000 de desnivell positiu al voltant del Grand Mont, a la regió Arêches-Beaufort.

Kilian Jornet ha guanyat la prova en quatre ocasions (2008, 2010, 2011 i 2016)  i l'any 2018, quan estava a punt d'aconseguir la cinquena victòria al costat de Herrmann, va caure en l'última etapa i es va trencar el peroné.

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut