El Barça s'emporta el derbi català de Santa Coloma (@FCBfutbolsala)

El Barça s'emporta el derbi català de Santa Coloma (5-6)

El Barça, que s'ha avançat als 23 segons, sempre ha controlat el partit, per al final certa relaxació a permès la recuperació de l'equip colomenc
Miquel Ribas Actualitzat

El derbi català entre el Santa Coloma i el Barça, amb què ha començat la Lliga 2022-2023, s'ha jugat a un ritme trepidant. Als 23 segons l'equip blaugrana s'ha avançat en el marcador després d'un atac directe culminat per Adolfo.

Semblava que els jugadors podrien tenir dubtes, però no ha estat així. Javi, en el minut tres, ha empatat pel Santa Coloma amb un potent xut. En el minut 8 Sergio González, un dels tres fixatges del Barça d'aquesta campanya, s'ha estrenat com a golejador i ha avançat el Barça 1 a 2.

L'equip de Xavi Closas no ha afluixat, i en el minut 10 David Álvarez ha aprofitat un desajust de la defensa del Barça per superar Didac i fer l'empat a 2. El porter del Barça tornava a l'equip després d'haver-se perdut els últims quatre partits per molèsties a l'adductor de la cuixa dreta. A les acaballes de la primera part, Nil, en pròpia porta, ha permès al Barça posar-se amb un gol d'avantatge: 2 a 3.

La segona part ha començat amb el Barça endollat i aprofitant una errada del porter Borja que a permès a Matheus marcar a porta buida. Després ha pujat el 2 a 5: Coelho ha culminat una bona passada de Pitu. Poc després Sergio Lazono ha desaprofitat un penal, després d'una bona intervenció de Mario Almagro, que havia sortit per a la pena màxima.

Adolfo ha fet pujar el 2 a 6 aprofitant la primera jugada de porter jugador del Santa Coloma. El Barça s'ha relaxat una mica i el Santa Coloma s'ha revifat amb dos gols consecutius d'Albert Cardona. L'últim a falta d'un minut i 15 segons. El 5 a 6 definitiu l'ha marcat sobre la mateixa botzina final Sebas Corso.