Yusuke Hasegawa espera que el motor Honda sigui competitiu el mes de juny

Honda espera tenir un "motor completament nou abans del mes de juny" que torni a fer competitius els McLaren

El motorista japonès admet totes les crítiques rebudes i confia tornar a portar McLaren entre les posicions més altes en dos mesos
Actualitzat

El mundial de Fórmula 1 del 2017 ha començat sense gaire canvis. Com a mínim, és el que sembla després de la primera i de la segona sessions dels entrenaments lliures del GP d'Austràlia: els Mercedes a dalt de tot i McLaren fent tot el possible per mirar d'acabar sense trencar el motor, indepentment de la posició.

Ja fa dos anys que McLaren no ensuma cap podi i la paciència a l'equip de Woking amb el motor Honda s'està acabant. El fabricant japonès, després que es publiqués que l'escuderia anglesa havia trucat la porta de Mercedes per temptejar la possibilitat que li servís les unitats de potència, ha sortit al pas anunciant canvis per fer un salt qualitatiu en el seu motor.

El màxim responsable de la divisió de Fórmula 1 d'Honda, Yusuke Hasegawa, ha anunciat que esperen tenir "un motor completament nou abans del mes juny" d'aquesta temporada, donant a entendre que el GP de Mònaco podria ser la cita en el calendari que s'ha fixat el motorista japonès per fer el salt qualitatiu que fa tant de temps que se li espera.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut