Gerard Piqué desaprova els insults a Espanya durant el Catalunya-Veneçuela

El central del Barça fa el senyal de desaprovació des de la gespa. "El respecte ha d'estar per sobre de tot, tant en una banda com en l'altra", diu
Actualitzat
TEMA:
Gerard Piqué

El Catalunya-Veneçuela va ser una festa de futbol, però també una festa reivindicativa, com acostumen a ser els partits de la selecció catalana. S'hi van sentir els habituals càntics reclamant la independència, la "llibertat per als presos polítics", però també uns càntics de "p... Espanya" que no van agradar a Gerard Piqué.

El central del Barça, capità de la catalana des de la substitució de Sergio García i fins que va ser ell mateix substituït, ho va fer saber des de la gespa fent que "no" amb el dit. Després, a la zona mixta, va parlar clar i català: "el respecte ha d'estar per sobre de tot, tant en un costat com en l'altre. S'ha de predicar amb l'exemple. Tot el que sigui una falta de respecte és intolerable", va comentar el central barceloní, que en altres ocasions s'havia manifestat públicament pel dret a decidir del poble català o per l'alliberament dels presos polítics.

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut