Toni Freixa vol impulsar definitivament les seccions (EFE)

Freixa: "Amb Laporta o Bartomeu el Barça no estarà en bones mans"

Toni Freixa, un dels precandidats a la presidència del FC Barcelona, pensa que no seria bo per al club que Josep Maria Bartomeu o Joan Laporta guanyessin les eleccions
Actualitzat

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Toni Freixa creu que "el club no estaria en bones mans" si Josep Maria Bartomeu o Joan Laporta acaben guanyant les eleccions. L'exportaveu de la Junta del Barça ha reivindicat que mentre ell "explica continguts", Bartomeu i Laporta estan "en una guerra a veure qui dels dos coneix millor el representant de Pogba". El cap de llista de "Sabem a què juguem" ha afirmat que ell "també té noms, però no els dirà fins el dia que passin el tall de les signatures".

En una conferència a Barcelona organitzada pel Fòrum Europa. Tribuna Catalunya, dintre d'un cicle especial dedicat a les eleccions del Barça, Freixa ha confessat que se sent responsable del "controvertit" acord amb Qatar, tot i que "es va negociar en una taula amb tan poca gent que no pot considerar-se com a junta directiva". Ha tornar a reafirmar-se en el seu compromís de trobar una alternativa per aquest patrocini. Respecte al fitxatge de Neymar, ha dit que "li agradaria saber tota la veritat".

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut