Fernando Alonso, en roda de premsa abans del GP de Singapur (Reuters)

Fernando Alonso diu que quedar-se a McLaren és "la primera opció" sempre que "prenguin les decisions adequades"

El pilot asturià té molt clar que vagi on vagi la propera temporada el seu únic objectiu és tornar a guanyar
Actualitzat

El futur de Fernando Alonso per a la propera temporada podria desvelar-se en qüestió d'hores o de dies ara que, tot i no ser oficial, McLaren hauria arribat a un acord per trencar relacions amb la motorista Honda.

Per això, el pilot asturià ha acaparat tota l'atenció a la sala de premsa del Circuit de Marina Bay el dia abans dels entrenaments lliures del GP de Singapur: "Allà on vagi l'any que ve, els meus aficionats em tornaran a veure guanyar."

Sobre el divorci entre l'escuderia britànica i la motorista japonesa i el posterior acord McLaren-Renault de cara a la propera temporada, Fernando Alonso ha assegurat que no en té "ni idea", però té clar que primer donarà "l'oportunitat a McLaren" i que "espera que prenguin les decisions adequades", donant a entendre que la condició és no tornar a pilotar un monoplaça amb un motor Honda.

A llarg termini, l'asturià admet que té com a objectiu la famosa triple corona o, el que és el mateix, guanyar la Indycar, el GP de Mònaco de Fórmula 1 i les 24 Hores de Le Mans. Això sí, subratlla que, avui per avui, la "Fórmula 1 és la prioritat".

En el seu torn de paraula, Lewis Hamilton ha donat suport a Fernando Alonso i ha dit: "Espero que tingui un cotxe per lluitar amb nosaltres l'any que ve. És una pena no tenir McLaren on sempre han estat històricament." 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut