Giannis Antetokounmpo llança a cistella davant la mirada de Damian Jones (Reuters)

Els Milwaukee Bucks donen una lliçó als Golden State Warriors

Els vigents campions de l'NBA han vist, a més a més, com Stephen Curry marxava abans d'hora per lesió
TEMA:
NBA

S'esperava el duel entre els Golden State Warriors i els Milwaukee Bucks, dos dels equips més en forma de l'NBA, i l'espectacle ha valgut la pena. Els Bucks no han notat la pressió de jugar a casa dels vigents campions de l'NBA i s'han imposat (111-134) en un duel vibrant.

Els Warriors, que acumulaven 8 triomfs consecutius, no han sabut dominar mai el seu rival, superior sota les cistelles i amb un Giannis Antetokounmpo resolutiu (24 punts en 26 minuts), però també amb altres recursos, com Eric Bledsoe (26 punts). Els Warriors han acusat la baixa de Draymond Green i també han vist com un poc inspirat Stephen Curry (10 punts, 6 assistències) havia d'abandonar el partit per lesió abans de la meitat del tercer quart. Només Klay Thompson (24 punts) ha estat encertat de cara a cistella per als locals, que, tot i la primera derrota a l'Oracle Arena, mantenen el lideratge a la Conferència Oest (10 victòries per 2 derrotes). Els Bucks, de la seva banda, continuen segons a l'Est (9-2) per darrere dels Raptors.