Sergio Busquets, elogiat per un mite del futbol argentí (Reuters)

Els encesos elogis de Riquelme cap a Busquets: "Ha confós el futbol mundial"

L'exjugador del Barça i actual vicepresident de Boca Juniors diu que el capità blaugrana ha redefinit la posició de pivot al futbol
Redacció Esport3 Actualitzat

Juan Román Riquelme és un dels grans talents del futbol argentí que, tot i no haver pogut triomfar al Barça, no perd de vista el que passa a l'equip blaugrana. En una llarga entrevista concedida al canal ESPN, l'actual director esportiu de Boca Juniors va parlar de molts aspectes del futbol i va fer una menció molt especial cap a un dels jugadors que més l'han impressionat: l'actual capità barcelonista, Sergio Busquets.

"L'únic número 5 que he conegut a la meva vida que és un número 10 i ho fat tot bé és Busquets. Busquets ha confós el futbol mundial. Des que va aparèixer ell, comencem a dir que el 5 ha de tenir bona passada, que si els equips juguen malament és perquè el 5 passa malament la pilota. Ens hem oblidat que abans qui feia jugar l'equip era el número 10. Ara sembla que si l'equip juga malament és per culpa del 5 i ens oblidem que el 5, a més, ha de marcar. S'ha de col·locar entre els centrals, ha de cobrir les pujades dels laterals (...) De Busquets només n'hi ha un".  

Riquelme i Busquets no van coincidir per edat al Barça, però sí que es van veure en la Copa Diego Maradona, que l'equip blaugrana va jugar amb el Boca Juniors a l'Aràbia Saudita aquest hivern passat. Allà, Riquelme, que ja era directiu del club de Buenos Aires, no va tenir inconvenient a anar a demanar una samarreta a Busquets per al seu fill.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut