El Vila-real sorprèn el Reial Madrid al Bernabéu i situa el Barça a dos punts dels blancs (1-1)

Un Vila-real valent li ha donat un gran cop de mà al Barça en empatar amb el Madrid dels dubtes i la falta d'idees. Cristiano Ronaldo ha obert el marcador i Gerard Moreno ha empatat, tot a la segona part.

La Lliga torna a rebre una bona dosi d'emoció després d'una ensopegada del Madrid que veu com el Barça li torna a trepitjar els talons. De fet, els blaugrana depenen un cop més d'ells mateixos per ser campions ja que estan dos punts al darrere dels blancs a falta del clàssic de la segona volta.

Rotacions en el conjunt groguet

El Vila-real ha deixat a la banqueta alguns titulars, pensant en la tornada de les semifinals de la Copa de dimecres contra el Barça al Madrigal.

Tot i així, no només ha plantat cara al Reial Madrid sinó que en el minut 12 s'ha pogut avançar en el marcador en una claríssima ocasió de Gerard Moreno i Moi, que han salvat Casillas i Carvajal.

El conjunt d'Ancelotti ha continuat atacant però de manera poc fluida. Varane ha fet un cop de cap perillós que ha marxat fora per poc i el gal·lès Bale ha enviat una bola al travesser.

Dos gols en un tres i no res

A la represa, el Madrid ha insistit fins que als 7 minuts l'exespanyolista Eric Bailly ha comès un penal claríssim sobre Cristiano Ronaldo, a aqui ha abraçat dins de l'àrea com si fos un amic al qual fa temps que no veu. La pena màxima l'ha transformat en gol, el seu trentè a la Lliga, el mateix portuguès.

Semblava tot de cara per a un Madrid més asserenat amb el gol. Però ni de bon tros. Deu minuts després, Vietto, que havia entrat al camp en aquest segon període, ha fet una bona jugada que ha culminat Gerard Moreno anotant l'empat.

Impotència madridista

L'atac dels madridistes ha estat a partir d'aleshores continu i cada cop més incisiu amb Cristiano Ronaldo guanyant-li cada acció a Eric Bailly, encara massa inexpert per enfrontar-se a monstres com el portuguès. En una d'elles, Cristiano ha rematat de cap a l'escaire i només l'agilitat excepcional d'Asenjo ha evitat el segon dels locals.

Vietto ha marxat sol cap a Casillas en un contratac però quan estava a punt d'entrar a l'àrea ha relliscat de manera inexplicable i l'ocasió s'ha esvaït.

El conjunt blanc s'ha abocat a l'atac a la desesperada però uns cops la falta de punteria i d'altres les intervencions d'Asenjo han permès resistir al Vila-real, que fa un favor de primera al Barça però que vol eliminar-lo de la Copa aquest dimecres. Ironies de la vida.