Alguns jugadors de la primera plantilla del València van tenir un gran detall amb els dos juvenils de l'Històrics que van rebre insults racistes (valenciacf.com)

El València se solidaritza amb dos joves futbolistes que van viure aquesta setmana passada insults racistes

Alguns jugadors de la primera plantilla del club xe han tingut un detall durant la visita dels dos juvenils del CF Històrics que van viure un acte de racisme
Joan Caubet Actualitzat

Després que aquest cap de setmana en Juan O Sila i John Edwards, dos futbolistes juvenils del C.F. Històrics de València, visquessin moments molt desagradables a l'estadi municipal del CD San Lorenzo de Massamagrell per un acte de racisme, alguns jugadors de la primera plantilla del València els van voler donar suport.

Van rebre insults racistes des del principi del partit. Amb el resultat favorable d'1-2, i quan quedaven 15 minuts per al final, el cos tècnic de l'Històrics i els seus jugadors van dir prou. "Hi va haver un moment en què en John va començar a plorar. Llavors vam dir prou. Vaig entrar a consolar-lo i vam decidir abandonar el partit", explicava el seu tècnic, Álvaro Rubio.

L'entitat valenciana ha volgut solidaritzar-se amb els joves jugadors i aquest dijous ha convidat Juan i John a les seves instal·lacions de Paterna, on han pogut conèixer els jugadors del primer equip, Abdennour, Managala, Cancelo, Bakkali i Munir, que els han mostrat el seu suport. Els futbolistes de l'Històrics han acudit molt emocionats i Juan O Sila ha comentat que "Cancelo ha tingut un gest molt bonic. Ens ha donat una bota tant a mi com a en John".

John Edwards ha demanat que col·laborem "entre tots perquè això no torni a passar. El futbol és un esport molt bonic que ha de poder jugar tothom sense límits i sense fronteres". El València, mitjançant els seus mitjans, ha difós un vídeo resum de la trobada.

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut