El Reial Madrid aprofita els nervis del Galatasaray en els últims minuts per sumar un triomf a l'Eurolliga (90-81)

El Galatasaray és l'únic equip de l'Eurolliga que encara no ha guanyat cap partit. Un fet que a la pista del Madrid, en un final igualat, ha jugat en contra seu.
Daniel Alento Actualitzat

El Reial Madrid s'ha imposat al Galatasaray (90-81) en un partit de bàsquet clarament ofensiu, on la idea era anotar una cistella més que el rival abans que aturar-lo en defensa. Un matx on els dos conjunts buscaven sense por la velocitat per penalitzar la lentitud en la transició defensiva de l'altre, i on els nervis visitants en els últims minuts han estat claus. Els madridistes, amb 4 victòries en 5 jornades, es consoliden a les primeres posicions d'una classificació on només queda un equip invicte, el CSKA de Moscou que ha guanyat a la pista de l'Olympiacos (75-81). 

En el primer quart, després d'un primer avantatge blanc, els turcs han agafat el liderat en el marcador amb tres triples consecutius. L'aler Vladimir Micov (17 punts, 4 de 6 en triples) els ha fet molt de mal obert a la cantonada. Els de Pablo Laso han ajustat el resultat gràcies a la superioritat a la pintura de Gustavo Ayón  (10 punts, 5 rebots) per tancar els primers 10 minuts perdent 19 a 22. El Galatasaray ha continuat confiant en el seu llançament exterior per mantenir el seu domini del resultat. Fins que Jon Diebler i Justin Dentmon s'han encegat en aquesta faceta del joc, i el seu avantatge de 7 punts ha quedat reduït a 2 al descans, 45-47. 

El Madrid ha recuperat el comandament a l'electrònic a la primera acció després de la represa, un triple de Jonas Maciulis. Els blancs, però, no han pogut obrir forat davant del joc directe i obert del rival en una fase d'intercanvi de cops, amb Sergi Llull (23 punts) donant resposta a totes i cadascuna de les cistelles que encaixaven els seus. El tercer quart ha acabat 66-64. Als de Laso els ha faltat calma i encert per trencar el matx al començament de l'últim quart després de dos triples consecutius de Rudy Fernández (13 punts, 6 assistències). La precipitació dels jugadors del Galatasary en els dos últims minuts, però, els ha impedit sumar el seu primer triomf en cinc jornades.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut