Kylian Mbappé i Leo Messi, dos dels més ben pagats de la Lliga francesa (Reuters)

El PSG acapara el rànquing de futbolistes francesos més ben pagats

La classificació de L'Équipe evidencia per què el PSG té problemes per renovar Messi i Ramos i complir amb la norma del fair-play financer
Redacció Esport3 Actualitzat

Com sol fer anualment, el diari L'Équipe ha publicat els salaris dels jugadors de la Ligue 1. El rànquing dels més ben pagats permet veure clarament la diferència entre el PSG i la resta de clubs: els deu jugadors més ben retribuïts són del club parisenc.

Encapçala la classificació el davanter Kylian Mbappé, que, segons aquesta estimació, percep 6 milions d'euros bruts al mes --uns 4,62 milions d'euros nets--, un sou que gairebé triplica el que tenia la temporada anterior i que, segons altres fonts, el converteix en l'esportista més ben pagat del món. Darrere de Mbappé hi ha els seus altres companys a la davantera: Neymar (3,67 M€) i Messi (3,37 M€).

 

Cal anar fins a l'onzè lloc per trobar un jugador que no sigui del PSG, en aquest cas, Wissam ben Yedder, del Mònaco (650.000 €). Aquestes xifres, tot i ser estimacions, posen en dubte el compliment de les regles del fair-play per part del PSG. L'Équipe calcula que el sou mitjà dels jugadors de la plantilla de la capital, propietat de Qatar Investments, és de més d'un milió d'euros bruts per jugador.

D'acord amb aquesta informació, aquesta alta càrrega financera explica les dificultats que té actualment el PSG per tancar dues operacions que té pendents de fa temps: les renovacions de Leo Messi i Sergio Ramos.

 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut