El Manchester City supera el Nàpols en una gran primera part i es referma en el liderat de grup (2-1)

Sterling i Gabriel Jesús han fet els gols del conjunt anglès en el primer quart d'hora i Diawara, de penal, ha retallat distàncies en el minut 73
David Carballo Actualitzat

El Manchester City ha sortit com un vendaval i ha passat per sobre d'un Nàpols impotent per aturar l'allau ofensiva dels anglesos. El líder de la Premier League ha estat molt superior al de la Sèrie A i, abans del primer quart d'hora, el City ja guanyava per 2 a 0. Sterling ha inaugurat el marcador en el minut 8 i, en el 13, Gabriel Jesús ha fet el segon rematant al fons de la porteria una precisa centrada al segon pal de De Bruyne.

El conjunt de Pep Guardiola ha seguit dominant davant d'un rival molt imprecís i ha disposat de dues ocasions molt clares per fer el tercer. Primer, De Bruyne ha estavellat un espectacular xut des de la frontal al travesser i, després, Coulibaly ha salvat sota els pals el gol de Gabriel Jesús.

Després de mitja hora pletòrica del City, el Nàpols ha reaccionat abans del descans i hauria pogut reduir distàncies en el marcador, però Ederson ha aturat un penal mal llançat per Mertens

En la represa, les forces s'han igualat i els italians han fet patir més del previst a un City que ha baixat molt el seu rendiment respecte als primers 45 minuts. Stones ha evitat amb el pit que Hamsik retallés distàncies i, en el 73, Diawara ha transformat una segona pena màxima i ha posat emoció al tran final. Amb aquest triomf, el City es referma com a líder en solitari del seu grup i fa un pas important per classificar-se per als vuitens de final.