Els jugadors del Jaén celebren la consecució del títol de Copa (EFE)

El Jaén tomba el Movistar Inter contra pronòstic i es proclama campió de la Copa d'Espanya

Els andalusos han aixecat el seu segon títol de la competició després de superar el gran favorit i actual campió, el Movistar Inter, amb una remuntada apoteòsica
Xavier Lorente Actualitzat
El Jaén Paraíso Interior és el nou campió de la Copa d'Espanya de futbol sala després de tornar a trencar tots els pronòstics. Els andalusos han aixecat el seu segon títol de la competició després de superar el gran favorit i actual campió, el Movistar Inter (3-4).

En la final jugada al Wizink Center de Madrid, l'Inter ha començat guanyant per 1 a 0 al minut 11 amb gol de Gadeia. L'empat a un dels grocs, obra de Mauricio, no ha arribat fins a la segona part. Poc després, l'Inter semblava sentenciar la final amb dos gols en menys de 40 segons. El 2 a 1 de Ricardinho, amb una vaselina de geni. I el 3 a 1 l'ha marcat Elisandro. El Jaén, però, no ha deixat de creure en ell i ha protagonitzat una remuntada apoteòsica. Carlitos ha fet el 3 a 2 al minut 35 i Dani Martín ha empatat dos minuts abans del final per portar el partit a la pròrroga.

En el temps extra, l'Inter se l'ha jugat amb el porter jugador i Chino ha aprofitat una mala passada de Rafael per marcar el 4 a 3 definitiu per al Jaén, amb dos jugadors catalans a les seves files: el porter Dídac Plana i Jordi Campoy. Explosió de joia a la graderia amb 4.000 seguidors grocs que veien com l'equip de Dani Rodríguez repetia la gesta del 2015, quan a Ciudad Real es van imposar al Barça en la final. Uns quants jugadors no han pogut reprimir les llàgrimes per un nou somni fet realitat.
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut