La UEFA introduirà el VAR a partir dels vuitens de final d'aquesta mateixa temporada (Reuters)

El Girona és l'equip que més vegades ha vist com es recorria al VAR

Els jugadors del Girona comencen a estar una mica farts de la presència del VAR, però amb les xifres a la mà, l'equip n'està sortint beneficiat
Actualitzat
En vuit jornades, el VAR ha intervingut fins a set cops en partits del Girona. És l'equip de la Lliga líder en aquesta curiosa classificació. Sense anar més lluny, les dues últimes jornades l'àrbitre s'ha fet un fart d'aturar el partit. Dos penals al camp de l'Osca, i diumenge passat contra l'Eibar el videoarbitratge va assenyalar unes mans d'Aday i va concedir el segon gol de Stuani.   
 
Els colzes
 
Però si unes jugades han portat cua han estat les dels cops de colze. El VAR va decidir expulsar Lenglet en un partit del Girona. El Barça es va quedar amb deu i els gironins van empatar al Camp Nou. Quatre dies després, en el partit contra el Betis Juanpe va acabar ensangonat per una acció similar i el VAR no va dir res. I coses del destí, tres dies després, contra l'Osca, el videoarbiratge xiula penal en contra per un altre cop de colze que irrita els gironins.
 
+2 punts
 
Els blanc-i-vermells, però, tot i els colzes, s'han de refiar del videoarbitratge perquè sense el VAR tindrien 2 punts menys a la classificació. El gol d'Ekambi contra el Vila-real hauria posat molt costa amunt la victòria al Madrigal. I és que molts gironins ja somien fins i tot amb el VAR.   
  
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut