Pablo Machín ja no és l'entrenador del Girona i fitxa pel Sevilla

El tècnic sorià ha arribat a un acord per desvincular-se de l'any de contracte que encara li quedava amb el club de Montilivi i es converteix en el pròxim entrenador del Sevilla per les dues pròximes temporades
Actualitzat
TEMA:
Pablo Machín

El Girona ha anunciat de forma oficial que Pablo Machín deixa de ser l'entrenador del conjunt gironí. El tècnic sorià, que va arribar a la banqueta de Montilivi fa més de quatre anys, ha arribat a un acord per desvincular-se de l'any de contracte que encara li quedava amb el Girona i s'ha convertit en el pròxim entrenador del Sevilla les dues pròximes temporades.

Machín ha mantingut una reunió amb els dirigents del Girona a les oficines de Montilivi per tancar els últims serrells de la seva desvinculació i després ha comunicat la seva decisió de marxar als jugadors amb aquest emotiu missatge:

Hola, nois!
S'han acabat els rumors i ha arribat la confirmació. Me'n vaig al SEVILLA.
Els que em coneixeu més sabeu que no soc gaire d'expressar sentimentalismes, però en aquest cas sí que m'hagués agradat fer-vos una fortíssima abraçada i agrair-vos sincerament tot el que m'heu aportat. Des del primer a l'últim, des del que més fins al que menys ha jugat. Per a mi, sempre ho he dit, tots heu estat importants i tots m'heu ajudat a ser millor i a aconseguir que clubs com el SEVILLA es fixin en mi. Segur que la bona marxa de l'equip també us ha fet més valorats a tots.
Si algú ha sentit algun tipus d'injustícia, ho puc entendre i li demano disculpes, però, com sempre us he dit, les meves decisions sempre han estat pensant en el millor per al col·lectiu. Que sapigueu que ha estat un honor i estic molt orgullós d'haver-vos pogut entrenar.
No us entretinc més, que prou "xapes" us he ficat aquest anys.
Un cop més, GRÀCIES DE COR I SORT, que encara que no cregui hi gaire, sempre s'ha de buscar.
Sempre estaré pel que em necessiteu.


El tècnic sorià, que aquest dimarts farà una roda de premsa de comiat a Montilivi a partir de les 11 del matí acompanyat pel president Delfí Geli i del director esportiu Quique Cárcel, seguirà la seva carrera al Sevilla, que ha pagat el milió d'euros de la clàusula de rescissió per fer-se amb els seus serveis. El conjunt andalús ja li ha donat la benvinguda amb un missatge al seu compte oficial de Twitter.

 

El llegat de Machín a Montilivi

Han passat 4 anys i gairebé tres mesos de l'arribada d'un tècnic desconegut anomenat Pablo Machín a la banqueta del Girona. La seva missió era salvar un equip cuer i amb peu i mig a Segona Divisió B. Davant del Dépor i en l'última jornada es va aconseguir. El tècnic sorià es va guanyar la renovació.

Dos cursos seguits on l'ascens a Primera es frustrava van desanimar molts aficionats, però la tossuderia del de Gómara i el seu cos tècnic van servir per fer història amb el Girona. El 4 de juny del 2017, el conjunt blanc-i-vermell pujava per primer cop en els seus 87 anys d'història a Primera Divisió.

La temporada a l'elit del futbol espanyol seria més plàcida del que molts s'haurien imaginat. Derrotant gegants com el Reial Madrid a Montilivi o el Vila-real a l'estadi de la Ceràmica marcarien un curs en el qual es va lluitar fins dues jornades abans del final per accedir a places europees. La gran temporada de l'equip gironí va posar aquell tècnic, que havia arribat a Girona com un complet desconegut, a l'aparador. Aquest dilluns es posa punt final a l'era Machín a Montilivi.

ARXIVAT A:
Pablo Machín
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut