L'alegria dels jugadors del Fraikin Granollers en una imatge d'arxiu

El Fraikin Granollers vol rubricar davant l'Arendal el passi a la fase de grups de l'EHF

El conjunt català passa un moment dolç de joc i de resultats. Després de la injecció de confiança de la clara victòria davant l'Arendal, dimecres passat van aconseguir vèncer de manera molt contundent el Go Fit, a Santander, per 22 a 38
Actualitzat

El Fraikin BM. Granollers ja es troba a Noruega on es torna a enfrontar aquest diumenge a l'OIF Arendal, amb l'objectiu de mantenir els 8 gols de renda del partit d'anada i, així, classificar-se per a la fase de grups de la Copa EHF. 

Després del gran partit d'anada disputat a la capital vallesana fa una setmana, en què els homes de Carlos Viver van aconseguir una renda de gols pràcticament definitiva, la classificació per a la fase de grups sembla reservada per al conjunt català. Però l'equip ha viatjat a Arendal pensant que s'ha de guanyar el partit. Aquesta és l'única recepta perquè no es pugui complicar el partit i tornar a veure el Granollers en la fase de grups de la segona màxima competició continental.

El conjunt català passa un moment dolç de joc i de resultats. Després de la injecció de confiança de la clara victòria davant l'Arendal, dimecres passat van aconseguir vèncer de manera molt contundent el Go Fit -a Santander- per 22 a 38. Aquesta victòria, sumada a la derrota de Naturhouse davant Villa de Aranda (30-27) provoca que el partit de dimecres que ve, davant els de Logronyo al Palau, serveixi per posar la segona posició de la lliga Asobal en joc.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut