Jicha ha debutat amb el Barça (German Parga - FCB)

El FC Barcelona Lassa supera sense problemes l'Anaitasuna (38-23) abans del mundial de clubs de Qatar

Pensant més en el mundial de clubs de Qatar que en el seu partit de divendres de la Lliga Asobal, el Barça Lassa ha superat fàcilment el seu primer rival en la lliga espanyola

El FC Barcelona Lassa ha obert la seva participació a la Lliga Asobal amb un triomf contundent davant l'Anaitasuna de Pamplona per 38 a 23 en la presentació al Palau Blaugrana dels tres nous fitxatges de la temporada, Marko Kopljar, Kamuil Syprzajk i Filip Jicha.

Jicha, que arriba per cobrir la marxa de Nikola Karabatic, que no havia pogut disputar ni un minut durant la pretemporada, ha entrat en joc en el minut 21 i només 1 minut més tard ha marcat. Ha acabat el duel amb 3 gols. Un altre que ha debutat en la lliga Asobal ha estat el central Daniel Dujshebaev.

El fill de 18 anys de Talant Dujshebaev, que juga en el Barça B, ha aprofitat el descans que Xavi Pascual ha donat a alguns jugadors de cara a la Super Globe Mundial de Clubs de Qatar que l'equip ha de disputar a partir de dilluns. El Barça Lassa, que n'és el vigent campió, viatjarà aquest dissabte per intentar sumar el seu tercer títol de la temporada després de la Supercopa de Catalunya i la Supercopa d'Espanya.

L'Anaitasuna ha sorprès de sortida els amfitrions amb les seves variants defensives, però ha cedit després d'encaixar un parcial de 7 a 0. En el minut 15 perdia 11 a 3. La màxima diferència en el marcador ha estat de 19 gols a 7 minuts del final (37-18). Syprzak, Ariño i Lazarov han estat els màxims golejadors amb 6 gols cadascú.