El Divina Seguros Joventut s'imposa a un combatiu Fuenlabrada i certifica la permanència a l'ACB (94-87)

El conjunt verd-i-negre ha sumat un triomf bàsic i s'ha garantit la continuïtat a la màxima categoria del bàsquet espanyol la temporada que ve
David Carballo Actualitzat
TEMA:
ACB

El Divina Seguros Joventut ha certificat la permanència a la Lliga ACB quan falten dues jornades per al final del campionat. El conjunt verd-i-negre s'ha imposat al Montakit Fuenlabrada per 94 a 87 a l'Olímpic de Badalona i ha sumat un triomf bàsic per garantir-se la continuïtat a la màxima categoria del bàsquet espanyol la temporada que ve.

Els homes de Carles Duran han sortit molt concentrats a la pista conscients de la transcendència del duel i han obert ràpidament un clar avantatge de 18 punts (25-7) gràcies a la bona direcció de Laprovittola i el domini de Birgander a la zona. Els madrilenys han reaccionat i s'han situat a només quatre punts (36-32), però la Penya ha tornat a prémer l'accelerador i ha arribat al descans amb una bona renda de 13 punts (47-34).

En la represa, el Joventut ha seguit mantenint la iniciativa davant un combatiu Fuenlabrada, que en cap moment s'ha donat per vençut. El letó Roland Smits, jugador cedit pel Barça al conjunt madrileny, ha castigat els locals amb el seu encert en el llançament exterior però la Penya ha mantingut la calma i, en els moments decisius, Demetrius Conger i Thomas Gielo han assegurat un triomf fonamental que ha provocat l'eufòria de l'afició badalonina, que ha pogut respirar després d'una temporada plena de patiment.

ARXIVAT A:
Penya ACB
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut