El colombià Steven Goldstein en una imatge d'arxiu

El colombià Steven Goldstein, nou pilot provador de l'escuderia Force India

El pilot colombià, de 34 anys, ha firmat un contracte per un any i es converteix en el tercer corredor d'aquest país sud-americà que arriba a la Fórmula 1 després de Juan Pablo Montoya i Roberto José Guerrero
Actualitzat

El colombià Steven Goldstein ha anunciat a Bogotà la seva vinculació com a pilot de proves de l'escuderia Sahara Force India, amb la qual cosa es converteix en el tercer corredor d'aquest país sud-americà que arriba a la Fórmula 1 després de les experiències de Juan Pablo Montoya i Roberto José Guerrero.

El pilot colombià, de 34 anys, ha firmat un contracte per un any que entrarà en vigor a partir de l'1 d'abril i treballarà al costat de l'alemany Nico Hülkenberg i el mexicà Sergio Pérez, els dos titulars de l'escuderia.

Roberto José Guerrero va ser el pioner entre els colombians a la Fórmula 1 en competir en els anys 80 amb l'equip Ensign-Ford i Juan Pablo Montoya va destacar entre 2001 i 2006 com a pilot titular a Williams, primer, i McLaren, després.
   
Goldstein va ser campió el 2004 de la Fórmula 2000 als Estats Units amb un rècord de vuit victòries i onze podis, títol que va portar l'equip oficial d'Audi Sport Itàlia a oferir-li un lloc per competir en la Superstars 2006.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut