Dusko Ivanovic, durant la recepció al Baskonia com a campió de la Lliga ACB (EFE/Adrián Ruiz de Hierro)

El Baskonia confirma la renovació de Dusko Ivanovic

El tècnic montenegrí seguirà una temporada més a la banqueta del conjunt vitorià després de proclamar-se campió de la Lliga ACB
Redacció Esport3 Actualitzat

El Baskonia ha anunciat aquest dijous de manera oficial la renovació del seu entrenador, Dusko Ivanovic, per una temporada més, dos dies després d'aixecar el títol de campió de la Lliga Endesa a la final contra el Barça.

El president de club vitorià, Josean Querejeta, ho havia fet públic a la conclusió de la final de Lliga ACB i ha donat més detalls de la continuïtat del tècnic montenegrí, el més llorejat en els 60 anys d'història de l'entitat.
 
Ivanovic compleix la seva tercera etapa a la banqueta de Vitòria després de tornar al desembre en substitució de Velimir Perasovic, i ha conquerit la seva tercera Lliga Endesa, la quarta de la història d'un Baskonia acostumat a recollir trofeus amb el tècnic montenegrí al capdavant.
 
El balcànic va arribar la temporada 2000-01, en què va encadenar cinc temporades de forma consecutiva i va conquistar la seva primera Lliga ACB i dues Copes de Rei. En la seva segona etapa, del 2008 al 2012, va aconseguir la segona Lliga i la tercera Copa del Rei, i el 24 de desembre passat va tornar per tercera vegada. Ivanovic ha dirigit al Baskonia en 613 partits entre ACB i Eurolliga, amb 412 victòries.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut