Gavi saludant el seu company Pedri en un partit recent (EFE)

El Barça no podrà inscriure Gavi al primer equip en el mercat d'hivern

Era la prioritat del club, però, tot i el traspàs de Memphis, no ha generat prou estalvi de cara a la temporada que ve
Redacció Esport3 Actualitzat

Si no hi ha un canvi dràstic de la situació, el Barça no podrà inscriure Gavi com a jugador del primer equip en aquest mercat d'hivern. Era la prioritat del club i la situació semblava propícia, però, segons ha pogut saber RAC1, el Barça no ha generat prou estalvi de cara a la temporada que ve. El nou salari de Gavi ja hi cap perquè els comptes del club han deixat d'estar excedits en matèria de fair play. Però el migcampista andalús continuarà jugant amb el dorsal 30 en lloc del 6 que estava previst.

A més de la inscripció de Gavi, també hauran de quedar ajornades altres operacions que venien al darrere: registrar a la Lliga el nou contracte de Ronald Araujo i també els que es derivin de les renovacions d'Iñaki Peña i Alejandro Balde, que no s'han completat però sí que estan molt avançades.

Per poder tancar aquestes operacions pendents, el Barça haurà de rebaixar massa salarial, cedir ingressos no registrats com a habituals i elaborar un pla de tresoreria per a les dues pròximes temporades, les que comprenen les palanques activades per l'entitat a l'estiu. D'acord amb LaLiga, el Barça encara incompleix dos articles de la reglamentació, el 101 i el 79, tot i haver millorat els seus comptes gràcies a la sortida de Gerard Piqué, el traspàs de Memphis i la signatura d'un nou patrocinador regional (Travel & Leisure) per als Estats Units.

 

 

 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut