Víctor Tomàs, en el partit de la primera volta contra el Guadalajara al Palau Blaugrana (Foto: Víctor Salgado - FCB)

El Barça Lassa suma 81 victòries seguides a la Lliga Asobal; el Fraikin Granollers perd a Benidorm

Cara i creu dels equips catalans a la Lliga Asobal. Mentre el Barça manté la seva tirànica hegemonia al capdavant de la competició, els vallesans han regalat una mica d'aire a un equip que lluita per no baixar

El FC Barcelona Lassa ha sumat la seva victòria consecutiva número 81 a la Lliga Asobal després de derrotar aquest dimecres el Guadalajara per 26 a 36. Els locals han resistit durant la primera meitat gràcies al seu encert en els llançaments exteriors, especialment de la ma de Bozalongo (6 gols). Al descans, el marcador era de 14 a 18.

Els manxecs han tornat amb molta empenta dels vestidors, però les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas els han frenat. Al contraatac, davant d'un rival cansat que ha començat a perdre pilotes, els de Xavi Pascual han obert el forat definitiu. Els màxims golejadors blaugrana han estat Víctor Tomàs i Kyril Lazarov, amb 6 gols cadascun.

Derrota del Fraikin Granollers

El Fraikin Granollers ha perdut per primera vegada a la Lliga en la seva història davant del Balonmano Benidorm (23-21). Amb la seva defensa i la bona actuació del porter Mijuskovic, els valencians han aconseguint un important triomf en la seva lluita per la permanència a la màxima categoria de l'handbol espanyol. Els vallesans han començat millor el duel, aconseguint un avantatge de 3 gols, 1 a 4.

Però liderat per Carlos Grau (6 gols) en defensa i en atac, l'equip de casa ha remuntat per arribar al descans 3 amunt, 11 a 8. En el començament de la segona meitat els visitants han aconseguit empatar el marcador amb els gols de Ferran Solé (6 gols), però amb l'aportació de Grau i l'efectivitat a la porteria de Mijuskovic el Benidorm s'ha refet per endur-se el triomf.