Koseky controla la pilota davant de Ximbinha (lnfs)

El Barça cau a Còrdova (3-1) i no aixeca cap a la Lliga

El flamant campió d'Europa suma 1 punt de 9 al campionat intern després de la segona derrota en tres partits
Actualitzat

El Barça de futbol sala ha començat la temporada immers en un carrusel de sensacions contradictòries: una setmana després d'aconseguir la seva tercera Copa d'Europa, l'equip blaugrana s'ha tornat a estavellar amb la realitat de la Lliga, on no arriba a connectar amb els bons resultats. A Còrdova, el conjunt blaugrana ha sumat la seva segona derrota i el tercer partit sense conèixer la victòria, una ratxa molt poc habitual per a un equip acostumat a destacar en la lliga interna.

Durtant gran part del matx els gran protagonistes han estat Prieto i Miquel Feixes, els porters de Còrdova i Barça respectivament, que anaven neutralitzant tot el perill que els arribava. El 0-0 començava a semblar un resultat inamovible fins que l'equip andalús ha trencat el fermall amb dos gols gairebé consecutius, obra de Saura (22') i Shimizu (24').

Esquerdinha ha descomptat per als blaugranes, que no han pogut comptar amb Ferrao per molèsties. A falta de cinc minuts, Plaza ha disposat de Dyego com a porter-jugador per intentar l'empat a la desesperada, però les esperances de l'equip barcelonista se n'han anat en orris quan Ricardo, tres minuts abans del final, ha establert el 3-1 definitiu.

El Barça arriba així amb 1 punt de 9 i ocupa la quinzena plaça de divuit amb l'esperança de començar la reacció dimecres, quan rebrà la visita de l'Imter Movistar. Això sí, l'equip blaugrana és campió d'Europa.    

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut