El Barça busca alternatives a Wijnaldum

La decisió de Wijnaldum de fitxar pel PSG no frena les intencions de l'àrea esportiva del Barça de reforçar el mig del camp i ja es contemplen diferents alternatives
Xavi Lemus/Lluís Canut Actualitzat

Ronald Koeman continua tenint molt clar que necessita reforçar el mig del camp del Barça de cara a la pròxima temporada. I una de les peces clau en el seu nou projecte és un migcampista que combini un bon físic amb un bon tracte de la pilota. L'àrea esportiva continua treballant en diferents opcions per intentar millorar la qualitat de l'estructura organitzativa del joc barcelonista.

Entre les alternatives, un dels jugadors que agrada és el jove de l'Ajax Ryan Gravenberch. Amb 19 anys s'ha convertit en peça clau al mig del camp del conjunt dels Països Baixos, que en el seu cas combina un físic imponent amb bona visió de joc. Destaquen els seus canvis d'orientació i ser un jugador dels anomenats "box to box", que tenen recorregut des de la seva àrea fins a la rival.

Ryan Gravenberch agrada al Barça (Foto: EFE)

Un altre jugador que segueix l'àrea esportiva blaugrana i que agrada a Ronald Koeman és un dels capitans de la Reial Societat, en aquest cas Mikel Merino. Migcampista poderós físicament, és molt complet a nivell tàctic i sap llegir molt bé el joc defensiu i ofensiu. A més, també  destaca en el joc aeri. Per les seves característiques omple molt bé els espais i pot jugar com a migcentre.

Mikel Merino en un partit contra l'Athletic (Foto: EFE)

De perfil diferent és Fabián Ruíz, un jugador que ja fa temps que segueix el Barça. En el seu cas, la gran capacitat tècnica i la seva bona arribada l'han convertit en un dels migcampistes més destacats del futbol italià. En el seu cas el hàndicap és el preu, el Nàpols no s'avé a intercanvis de jugadors i equips com el Reial Madrid també el segueixen amb interès.

Fabián Ruiz, en un partit amb el Nàpols (EFE)

Pel que fa al planter, el Barça també confia en la progressió de Nico González, titular indiscutible al Barça B, que ha fet una bona temporada, i que també ofereix una bona presència física amb un joc talentós. Aquesta pretemporada pot tenir l'oportunitat de reivindicar-se davant de Ronald Koeman.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut