El Barça allarga la mala ratxa amb un empat contra l'Athletic (1-1)

Amb Messi i Busquets reservats d'entrada, l'equip blaugrana evita la derrota davant l'Athletic gràcies a un gol a última hora de Munir
Xavier Lemus Actualitzat

Valverde ha fet una aposta forta d'entrada optant per les rotacions i deixant fora Messi i Busquets. Una proposta que durant els primers 45 minuts no ha funcionat. Sergi Roberto ha patit per donar fluïdesa al joc i Rakitic no tenia el dia. Només Arturo Vidal ha ofert un bon rendiment, sobretot amb una gran assistència a Suárez, que ha estat una de les millors opcions per marcar dels blaugranes. L'Athletic, amb una pressió alta i marcatge a l'home, ha ofegat la sortida de pilota del Barça. Així, Raúl Garcia i Williams, en dues ocasions, han pogut inaugurar el marcador pels bascos.

Per part del Barça, un xut de falta de Suárez i una altra acció seva en un llançament creuat, han estat les úniques opcions per marcar. Quan quedava poc per arribar al descans, una badada defensiva permetia a Susaeta fer una plàcida centrada que de Marcos enviava al fons de la porteria. Era el zero a un, en el minut 40. Els homes de Valverde han reaccionat amb una passada de Suárez que Coutinho rematava tímidament a les mans d'Unai.

Dos pals i l'empat

Amb aquest panorama, tocava canviar el rumb del matx, i Valverde ha tret al camp Busquets, per Sergi Roberto, lesionat, i el que tothom esperava: la presència de Messi. Tot i això, als blaugranes els ha costat molt generar perill. I només Coutinho, amb un xut al pal, inquietava la porteria de l'Athletic.

Fins que als últims minuts, Messi ha aparegut, i en dues grans oportunitats, la primera amb xut al pal, donava esperances a la reacció. Una reacció que ha arribat a mitges. Un xut del mateix Messi l'ha rebutjat Unai Simón i, en segona instància, l'argentí ha passat la pilota a l'àrea petita perquè Munir El Haddadi empatés per al Barça.

Quedaven encara set minuts per a la remuntada, però el Barça, amb molta empenta però poc cap, no ha pogut trobar el segon gol, per més que Rakitic ha tingut una oportunitat clamorosa.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut