Detenen Ilias Fifa, campió d'Europa dels 5.000 metres, per la seva presumpta participació en una trama de dopatge

El vigent campió d'Europa dels 5.000 metres ha estat detingut a Santa Coloma de Gramenet
Actualitzat

La policia ha detingut a Santa Coloma de Gramenet l'atleta hispanomarroquí Ilias Fifa per la seva presumpta implicació en un cas de dopatge amb onze persones implicades. Segons ha pogut saber TV3, a casa de Fifa haurien trobat anabolitzats i documentació que el situarien com un dels responsables de la trama. L'atleta, que aquest dimecres declarava a la comissaria de la Verneda de Barcelona, passarà a disposició judicial divendres.

Fifa és el vigent campió d'Europa dels 5.000 metres i va ser guardonat l'any passat com a millor atleta català de l'any 2016 arran del seu èxit en l'Europeu d'Amsterdam, on el palamosí Adel Mechaal es va penjar la medalla de plata en la mateixa disciplina. Arribat a Catalunya l'any 2005 amagat als baixos d'un camió, va ser acollit en centres de menors de la Generalitat. L'any 2015 va obtenir la nacionalitat espanyola.

L'atleta de 28 anys pertany a la secció d'atletisme del Futbol Club Barcelona. L'entitat ha explicat que prendrà mesures contra Fifa en el cas que es confirmin els càrrecs.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut