Frenkie de Jong intentant superar Nacho en el clàssic de la primera volta al Camp Nou(Reuters)

De Jong: "Koeman em va avisar sobre la bona vida a Barcelona"

El migcampista del Barça explica la conversa que va tenir amb l'aleshores seleccionador neerlandès quan va rebre la trucada del Barça
Actualitzat

Quan l'any 2019 el Barça es va interessar per Frenkie de Jong, el jove migcampista neerlandès va anar a demanar consell, entre d'altres, a l'aleshores seleccionador "oranje", Ronald Koeman. Un any i mig després, Koeman és l'entrenador de De Jong a l'equip blaugrana. L'exjugador de l'Ajax recorda aquella situació en una entrevista concedida al portal de la UEFA.

"Vaig parlar amb ell i es va mostrar molt positiu sobre el Barcelona com a club i sobre Barcelona com a ciutat. El que em va dir va ser gairebé tot positiu. Em va aconsellar que fos caut, que no anés massa als restaurants o que no mengés més del compte perquè a Barcelona s'hi viu molt bé i de vegades et pots pensar que estàs de vacances tot l'any. Només va dir: 'Ves alerta amb això. La resta, tot és bo.' Al final, el futbol és la part principal."

De Jong, sense caure en les temptacions de les quals el prevenia Koeman, sí que aprecia molt viure a la seva nova ciutat.

"La vida a Barcelona és realment còmoda. Està molt bé, perquè el clima és molt bo, millor que a Holanda. Tenim la platja, tenim les muntanyes, i la gent és agradable amb mi. M'agrada molt viure a Barcelona."

L'internacional neerlandès explica que a ell li va molt bé que Koeman segui ara a la banqueta del Barça.

"Crec que la comunicació entre nosaltres és realment bona, tot és clar. Quan parla, l'escoltes, perquè té aquesta autoritat, aquest poder, i, per descomptat, té molts coneixements de futbol, perquè penso que entén el joc i era un gran jugador. Si intenta ensenyar-te alguna cosa, l'escoltaràs."

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut