Thibaut Courtois lamentant un gol del Barça davant un feliç Aubameyang (Reuters)

Courtois no es mossega la llengua: "Hem donat una imatge inacceptable"

El porter belga del Reial Madrid lamenta la imatge que va donar l'equip davant el Barça
TEMA:
El Clàssic

Thibaut Courtois, porter del Reial Madrid, va parlar ben clar just després que el seu equip rebés un repàs a mans del Barça (0-4). Tot i la golejada encaixada, el porter belga va ser el més destacat del seu equip i va parar més d'una pilota que portava ja segell de gol. En paraules a Movistar just després d'acabar el partit, Courtois no es mossegava la llengua

"Hem donat una imatge inacceptable per a aquest club. Hi ha baixes, però no s'ha notat qui va jugar dijous, que van ser ells. Han trobat molts forats. No hem sigut compactes i només hem pogut mantenir la porteria a zero una estona. En el primer gol s'anticipen al primer pal i en el segon tampoc hem estat gaire atents. En el descans ens diem que podem remuntar el partit i als deu segons ja està Ferran sol davant meu..."

El belga intentava evitar les crítiques obertes cap al plantejament del tècnic, Carlo Ancelotti, però se li acabava ententent tot:

"De la tàctica n'hem de parlar internament. No ha sortit ni el que teníem preparat a l'inici del partit ni a l'inici de la segona part... S'ha de parlar internament, no aquí. Vam jugar a la Copa amb fals 9 i amb prou feines vam tirar a porta. Hem començat bé, hem tingut una ocasió amb Fede (Valverde) que para bé Marc (Ter Stegen), però després hem anat baixant. En sortida de pilota no hem trobat l'home lliure i ens hem complicat sols. Després, a la segona part, no podem començar així. Aquest escut exigeix lluitar i hem deixat de lluitar en el segon temps; podríem haver marxat amb un resultat encar més ampli."

Missatge d'ànims a l'afició el dia següent

Potser conscient de la repercusió que havien tingut les seves paraules entre els madridistes, el porter belga a fet un post a les xarxes socials passant pàgina i demanant confiança de cara al que resta de temporada: