Carles Duran: "El partit contra el Barça marcarà el camí de l'equip"

L'entrenador del Joventut creu que l'equip afronta la fase final de la Lliga Endesa "animat, amb baixes i després d'una preparació ascendent"
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Penya
L'entrenador del Joventut de Badalona, Carles Duran, ha afirmat aquest dimarts a València que el primer partit de la fase final de la Lliga Endesa que jugaran contra el Barcelona "marcarà el camí" del seu equip en la competició. El tècnic verd-i-negre ha comentat que els seus jugadors han de mirar el partit contra els blaugranes "sense pensar en la classificació i veient-ho com un partit únic" en el conjunt de la competició.

"Passi el que passi davant el Barcelona, després només tindrem el Retabet Bilbao en ment. Si sumem una victòria serà molt més fàcil tot."

Duran ha apuntat que l'equip arriba al primer partit "animat, amb baixes importants i després de fer una preparació ascendent". El tècnic català veu els seus homes "amb il·lusió per començar bé".

Sobre el partit davant d'un dels favorits de la fase final, Duran destaca que els seus jugadors "no han d'estar tan pendents del rival sinó d'intentar fer bé les nostres coses" i buscar "els petits detalls" del joc que els puguin ajudar.

Albert Ventura, el capità, ha ressaltat que l'equip verd-i-negre arriba "amb molta il·lusió i ganes de competir" a la fase final, i que la clau per a l'equip serà anar "partit a partit". Ventura ha definit el Barça, el primer rival, com "un equipàs".
ARXIVAT A:
Penya ACB
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut