Aleñá rep la felicitació de Messi després de marcar el seu gol contra l'Alabès (Reuters)

Carles Aleñá demana pas al primer equip amb un bon partit a Mendizorrotza

El futbolista del planter blaugrana va respondre a la confiança de Valverde i va donar mostres de la seva gran qualitat marcant el primer gol en la victòria al camp de l'Alabès
Xavi Lemus Actualitzat

Aquest cop, ni Messi ni Luis Suárez... El protagonista del partit del Barça a Mendizorrotza va ser Carles Aleñá. El jove del planter fa temps que espera pacient la seva oportunitat. Ahir, Valverde l'hi va donar i va respondre amb qualitat i talent, demostrant que pot tenir un lloc al primer equip.

Ni Suárez, tot i marcar un dels dos gols, ni tampoc Messi, que ahir només va jugar 30 minuts: cap dels dos va ser el protagonista del triomf contra l'Alabès. Ho va ser un jove sorgit del planter, Carles Aleñá. Seves van ser algunes de les millors passades del partit, com una cap a Coutinho, que va acabar en ocasió de Suárez. I, sobretot, la seva aparició va ser decisiva en el zero a un, amb una arribada i definició perfecta, una de les seves virtuts més destacades.

Amb el seu futbol s'ha guanyat l'estima i el respecte del vestidor i, per això, ahir s'abraçava amb Jordi Alba i Leo Messi. I quan va ser substituït, va rebre el reconeixement del seu entrenador. Valverde va confiar en ell i el seu joc li va donar la raó.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut