El tècnic del Celta, Eduardo Berizzo, dóna instruccions durant un partit de lliga (EFE)

Berizzo: "A Nolito no crec que l'afectin els comentaris sobre el seu possible traspàs"

El tècnic argentí del Celta està convençut que el futbolista andalús no acusarà contra el Barça els rumors sobre el seu possible fitxatge pel club blaugrana
Actualitzat

Eduardo "Toto" Berizzo, entrenador del Celta de Vigo, s'ha mostrat "convençut" que Manuel Agudo "Nolito" no acusarà en el partit que demà enfrontarà el seu equip amb el FC Barcelona els rumors sobre el seu possible traspàs al conjunt blaugrana.
 
"A qualsevol futbolista li encantaria jugar aquest partit, no només a ell. Però no crec que els comentaris sobre el seu traspàs afectin el seu cap. Em sembla que ha tingut una arrencada de temporada molt bona, marcant en els quatre partits, i tant de bo torni a marcar demà", ha indicat el tècnic argentí.

El nom de l'internacional espanyol, que negocia una ampliació de contracte amb l'equip gallec, ha tornat a sonar com a futurible del Barça al mercat hivernal després de la greu lesió que va tenir Rafinha contra la Roma, una situació que Berizzo espera que no passi.
 
"Ja he contestat molt sobre aquest tema aquest estiu, tant de bo no hagi de tornar a fer-ho. Esperem que Nolito es quedi amb nosaltres sempre", ha declarat l'argentí en la seva compareixença davant els mitjans de comunicació.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut