Ansu Fati ja té fitxa del primer equip i portarà el dorsal 22

El jove futbolista blaugrana, de només 17 anys, ha firmat la fitxa federativa que permet la renovació i millora automàtica del seu contracte, que tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
AnsuFati

Ansu Fati ja es pot considerar des d'aquest dimecres jugador del primer equip del Barça a tots els efectes, segons ha avançat Mundo Deportivo. El jove futbolista blaugrana, de només 17 anys, ha firmat la fitxa federativa que permet la renovació i millora automàtica del seu contracte. Ansu passarà a tenir una clàusula de rescissió de 400 milions d'euros i ja podrà estrenar el seu nou dorsal en el debut del Barça a la Lliga diumenge a Vila-real. El club blaugrana ha anunciat a través de les xarxes socials que el nou número d'Ansu Fati com a jugador del primer equip serà el 22.

El nou blindatge de l'extrem hispanoguineà permet al Barça assegurar-se la continuïtat d'un futbolista que ja ha debutat amb la selecció espanyola absoluta i que ha despertat l'interès d'alguns grans clubs europeus, que s'hauran de rascar la butxaca si volen fitxar-lo. De moment, el contracte d'Ansu Fati es manté en vigor fins al 30 de juny del 2022, tot i que l'objectiu del club blaugrana és poder negociar en el futur la seva renovació.

Ansu Fati va jugar la passada temporada 24 partits a Primera Divisió amb fitxa del filial, 11 com a titular amb el 31 a l'esquena. Al Trofeu Joan Gamper de dissabte passat contra l'Elx encara va lluir el mateix dorsal, però ara ja podrà lluir el 22 per al debut a la Lliga contra el Vila-real.

ARXIVAT A:
AnsuFati
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut